Foglalkozások

Foglalkozások2019-03-16T12:43:00+00:00

„…a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják hová tartoznak, de ugyanúgy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereiről és előítéleteiktől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni, vagy inkább repülni.”
Johann Wolfgang von Goethe

Angol nyelvű óvoda Győrben

Angol nyelv

A gyerekek játékos keretek között tanulhatják az angol nyelv alapjait az óvodában. Ez a segítségükre lesz a későbbiekben, amikor nyelvet tanulnak, hiszen már ismerős lesz nekik a nyelv hangzása, és egy alap szókinccsel is rendelkezni fognak, amikor elkezdik az iskolát.

Német nyelvű óvoda Győrben

Német nyelv

Óvodánkban a német nyelv tanulására is lehetőséget biztosítunk. A gyermekek játékos keretek között tanulhatják a nyelvet, és szert tehetnek egy alap szókincsre, amely közelebb hozza őket a német nyelvhez, és amely a későbbiekben segítségükre lesz a nyelvtanulásban.

Zenére rajzolás, kreatív óvoda Győr

Zenére rajzolás

Segítünk abban, hogy a hozzánk járó gyerekek már kicsi korukban elkezdjék használni jobb agyfélteküket a kreatív alkotás jegyében. Erre a zenére rajzolás foglalkozás keretében van lehetőség, melynek során a kisgyermekek fejlődésük korai szakaszában elsajátíthatják a jobb agyféltekés rajzolás alapjait.

ROBOTPROGRAMOZÁS ÓVODÁSOKNAK

Az informatikai készség, tudás és a jó logikai érzék egyre inkább elengedhetetlen a 21. század rohanó világában, hogy valaki sikeres emberré váljon.
Óvodánkban elérhetőek különböző eszközök, amikkel a kisebbek és nagyobbak egyaránt játszva tudják megtanulni a különböző kis robotok irányítását, mozgás-beállításaikat. Ennek köszönhetően nagymértékben fejlődik az informatikai érzékük, tudásuk, nem utolsó sorban pedig jelentősen fejlődik logikus gondolkodásuk is. Oktatóink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hogy ezt a tudást és készséget a lehető leghatékonyabban adják át a gyerekeknek.

Fisher Price Coda-a-Pillar foglalkozás kiscsoportoos óvodásoknak

A logikus gondolkodás és programozás alapjait játszva tudják elsajátítani a gyermekek ezzel a programozható, kukaccal. A Fisher Price Code-a-Pillar esetében gyermeke fejlődését a tetszőlegesen, irányításnak megfelelően összeszerelhető játékhernyó segíti.

Bee-Bot foglalkozás középsős óvodásoknak

A középsős foglalkozások során a gyerekek a Bee-Bot-tal kezdik a programozással való ismerkedést. Kiemelt hangsúlyt helyezünk a játékos, hatékony és eredményes oktatásra, ezért a leghatékonyabb eszközt választottuk ki a programozás kicsikkel való megismertetésére. Ezzel a módszerrel minden gyermek megtalálhatja az ő gondolkodásának, felfogásának megfelelő feladatot. A Bee-Bot esetében ezt a változatosságot maga a Bee-Bot és a hozzá tartozó különféle gyakorlópályák együttesen biztosítják gyermeke számára.

Coding Awbie – Osmo foglalkozás nagycsoportos óvodásoknak

A nagycsoportosok a foglalkozások során megismerkednek a Coding Awbie – Osmo programozást oktató eszközzel, amit az 5 éves kortól kezdődő korcsoport számára fejlesztettek ki. A technológia segítségével már a gyermekkornak ebben a  korai szakaszában fókuszálni lehet a logikus és algoritmikus gondolkodás fejlesztésére, a problémamegoldásra, amely a későbbi életszakaszok során komoly helyzeti előnyt fog jelenteni azokkal a kortárs gyermekekkel szemben, akik nem kapták meg ezt a típusú fejlesztést.